Vad är iSoftBet och Elk Studios?

Är du nyfiken på de två spelleverantörerna iSoftBet och Elk Studios? I så fall finns här lite kort information här nedanför om de två leverantörerna som utvecklar dina spel.

iSoftBet skapar spel med teman

iSoftBet har kontor både i Storbritannien och i Luxemburg och har ett brett utbud av straxt under hundra spel. Många av dem är anpassade för att spelas även i mobilen. iSoftBet har sitt största fokus på att skapa en så bra spelupplevelse som möjligt och spelen har en bra grafik. iSoftBet har både slotmskiner, bordsspel och temaspel i sitt utubd. Det är just deras spel med teman från filmer och tv-serier som är deras kännetecken. iSoftBet kommer man att få se mer av i framtiden!

Elk Studios

Elk Studios är ett svenskt företag med kontor i Stockholm som har funnits sedan 2014. Elk Studios har högsta fokus på att utveckla spel med kvalité snarare än att massproducera kvantitativa spel. Elk Studios har satsat på att utveckla slotmaskiner istället för alla olika casinospel som finns. Elk Studios har runt 20 slotmaskiner och de har alla en schysst design och som står sig bra mot konkurrensen. Slotmaskinerna har olika teman med mycket bonusar och olika funktioner. Elk Studios slotmaskiner är perfekt anpassade för att spelas i mobilen.